کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
عدم رعایت رژیم تغذیه پس از کامپوزیت دندان چه عوارضی به همراه دارد؟
درمان پوسیدگی دندان: کامپوزیت دندانی برای ترمیم دندانهای دچار پوسیدگی یا تخریب به دلیل عفونت استفاده میشود.
برندهای مختلف انواع کامپوزیت با کیفیت و قیمتهای مختلف را تولید و به بازار عرضه میکنند.
پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.
جرمگیری و تمیز کردن دندانها: برای شروع، دندانها باید از هرگونه پلاک و جرم پاکسازی شوند تا سطح تمیز و مناسبی برای قرارگیری کامپوزیت ایجاد شود.
در مقابل بی توجهی به نحوه نگهداری صحیح و نکات بهداشتی میتواند موجب پوسیدگی دندان کامپوزیت شده و آسیب دیدن زودهنگام روکش شود.
ابعاد و اندازه ذرات تشکیل دهنده مواد کامپوزیت دندان در تعیین کیفیت آن بسیار مهم است. هرچه ذرات ریزتر باشند فرم دادن آن سادهتر و پولیش پذیری بالاتری دارد.
اما بطور تقریبی این رقم به ازای هر دندان چیزی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است.
این کاربرد به بیماران امکان میدهد تا با حفظ زیبایی ظاهری دندانهای خود، به ترمیم و سلامت دندانها بپردازند. در ادامه می فهمیم دیگر کاربردهای کامپوزیت دندان شرایط کامپوزیت دندان چیست:
برداشتن اضافات و فرمدهی نهایی با ابزارهای مخصوص: اضافات کامپوزیت برداشته شده و دندانها با استفاده از ابزارهای مخصوص به شکل نهایی مورد نظر فرم داده میشوند.
تا حد امکان مصرف مواد غذایی ترش، اسیدی، شیرین و چسبنده را کاهش دهید.
به طور کلی، کامپوزیت دندان یکی از روشهای کمدرد و مؤثر برای بهبود زیبایی دندانها به شمار میآید.
برندهای مختلف، طول عمر و استحکام متفاوتی نیز دارند. درنتیجه هزینه آنها متفاوت است.
ونیر کامپوزیت بهویژه برای ترمیم دندانهای جلویی کاربرد دارد و از نظر عبوردهی نور، پولیشپذیری و رنگپذیری با ونیرهای سرامیکی متفاوت است.